WERKWIJZE BOUWFOTOGRAFIE

Voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we uitgebreid jouw wensen en de mogelijkheden. Zo hoor ik graag meer over het doeleinde van de foto’s. Je kunt je wellicht voorstellen dat foto’s voor op een flyer aan andere ‘eisen’ moeten voldoen dan foto’s voor op de homepage van je website. We kijken samen naar de huisstijl en passen de fotoshoot hier desgewenst op aan. Vanuit mijn vakinhoudelijke kennis stel ik gerichte vragen en adviseer ik je zodat we samen tot een goed plan komen.

De besproken wensen en afspraken voeg ik samen in een offerte. Jij controleert dit en na jouw akkoord is het tijd voor actie!

Locatie

Vooraf hoor ik graag op welke locatie de fotoshoot zal plaatsvinden. Vanuit mijn vakinhoudelijke interesse kan ik mezelf dan alvast inlezen :-). Ook is het voor mij van groot belang om te weten of ik voorafgaand aan de shoot nog trainingen moet volgen voor ik de bouwplaats mag betreden. Zelf ben ik al in het bezit van de noodzakelijke PBM’s en VCA-VOL.

Nabewerking en levering

Na de fotoshoot loop ik alle foto’s stuk voor stuk door en maak ik een selectie. Hierbij let ik onder meer op kleurgebruik, contrast en uitsnede. Mocht je ook foto’s in zwart-wit willen dat is dit uiteraard een mogelijkheid. Nadat ik de foto’s heb nabewerkt, krijg je de selectie binnen 14 werkdagen toegestuurd en kies jij welke foto’s je graag in hoge resolutie ontvangt.

TARIEVEN BOUWFOTOGRAFIE

Standaard tarieven bouwfotografie zijn lastig te geven, omdat elke opdracht maatwerk betreft. Wil je jouw bedrijf, project of medewerkers op originele wijze laten vastleggen? Weet dan dat de tarieven voor bouwfotografie door Andere Bouwfotografie starten vanaf €250,-.  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

KOPEN EN/OF AFDRUKKEN VAN FOTO’S

Als bedrijf ben je qua uitstraling vaak erg naar buiten gericht: nieuwsberichten, vakbladen, bijeenkomsten en ga zo maar door.
Maar, zou het niet ontzettend leuk zijn om ook binnen je bedrijf uit te stralen waar jullie voor staan?

Alle geportretteerden die ik voor de camera heb gehad, vonden het super tof dat ik langs kwam en waren blij dat hun werk werd gewaardeerd en daar -letterlijk- oog voor was. Dus ook binnen je organisatie kun je bouwfotografie foto’s ophangen en trotse medewerkers een podium geven. Tevens geeft het de bezoekers ook gelijk een indruk van wat het bedrijf allemaal kan en natuurlijk is het ook een fraaie aankleding van je kantoor!

Wanneer je één of meerdere foto’s op glas, dibond, aluminium of op hoogwaardig fotopapier en ingelijst wilt hebben, dan help ik je graag verder.

Ik denk graag met je mee en voorzie je van advies. Het zou immers zonde om een mooi beeld niet volledig tot zijn recht te laten komen. Mocht je een foto uit mijn portfolio mooi vinden en aan je muur willen hebben, dan is dit (vaak) ook mogelijk. Neem contact op en ik informeer je graag over de mogelijkheden.

fotograaf rijswijk, fotoshoot rijswijk, fotografie rijswijk, portret fotograaf rijswijk, andré sprong, andere fotografie, dubai
bouwfotograaf, bouwfotografie, bouw foto, bouw fotograaf