FAQ items aan het laden...

PORTFOLIO

– BOUWFOTOGRAFIE EN ARCHITECTUURFOTOGRAFIE –

Bouwfotografie daagt mij als bouwfotograaf uit om unieke beelden te maken waar de opdrachtgever meer dan trots op kan en mag zijn! Mijn expertise als BIM-specialist combineer ik met mijn passie voor fotografie. Ben je benieuwd naar het ontstaan van mijn liefde voor bouwfotografie? Lees dan vooral op deze pagina verder. Ik vertel je daar alles over mijn achtergrond en motivatie als bouwfotograaf.

Het bouwproces vind ik fascinerend. Het start bij de ontwerpfase en gaat vervolgens verder naar de uitvoeringsfase en tot slot de de oplevering van een project. Ik blijf het bijzonder vinden hoe de werknemers in de uitvoering altijd het onmogelijke toch mogelijk weten te maken en een prachtig project weten te realiseren. Dit proces leg ik graag van begin tot eind vast. Uiteraard kun je ook gebruik maken van mijn talent voor bouwfotografie wanneer je slechts een bepaalde fase vastgelegd wilt hebben.

Na de daadwerkelijke oplevering, is het natuurlijk heel belangrijk om de visie van de architect zo goed mogelijk wordt vastgelegd! Middels unieke standpunten, het gebruik van de juiste compositie en door oog te hebben voor de omgeving, weet ik altijd dat ene unieke beeld vast te leggen.
Als bouwfotograaf heb ik al eerder de eer gehad om middels bouwfotografie meerdere grote projecten vast te leggen. Ik nodig je uit om een kijkje te nemen in mijn portfolio van bouwfotografie en architectuurfotografie! Hier voeg ik graag werk van jouw project aan toe.